Special Olympics groot succes: vrijwilligers bedankt!

Het was afgelopen weekend tijd voor de Special Olympics Nationale Spelen 2024 in Breda en Tilburg. Het onderdeel atletiek werd bij – hoe kan het ook anders – onze atletiekvereniging gehouden. En dat was een groot succes!

De Special Olympics Nationale Spelen zijn het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Het evenement vindt één keer per twee jaar plaats en was dit jaar op 14, 15 en 16 juni in Breda en Tilburg.

Verschillende onderdelen

Op de atletiekbaan van SPRINT werden verschillende sporten beoefend. Denk bijvoorbeeld aan framerunning, kogelstoten, sprinten, verspringen en hoogspringen. Zowel de zaterdag als de zondag stond SPRINT in het teken van de Special Olympics Nationale Spelen.

Grote dank aan alle vrijwilligers

Dank aan de organisatie, alle enthousiaste deelnemers én – niet te vergeten – alle vrijwilligers die tijdens dit evenement kei- en keihard hebben gewerkt! Als we één ding zeker weten, is dat we dit evenement niet zonder vrijwilligers hadden kunnen doen. Daarom een speciaal dankwoord voor iedereen die zich afgelopen weekend heeft ingezet om de Special Olympics Nationale Spelen bij SPRINT tot een succes te maken. Zonder jullie was dit echt niet gelukt. Bedankt!

Bekijk alle foto’s

Sem Bakker van SJOET! heeft twee dagen lang prachtige foto’s gemaakt van de Special Olympics Nationale Spelen bij SPRINT. Ben jij gespot? Bekijk alle foto’s hier. Let op: deze foto’s mogen alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden. Voor commercieel gebruik neem contact op met communicatie@avsprint.nl.