Special Olympics Nationale Spelen: help jij mee?

Van 14 tot en met 16 juni 2024 komen de Special Olympics Nationale Spelen naar Breda en Tilburg. Tijdens dit weekend sporten in totaal 2.500 mensen met een verstandelijke beperking in 21 takken van sport. SPRINT is de trotse organisator van het onderdeel
atletiek.

De Special Olympics Nationale Spelen zijn het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Het evenement vindt een keer per twee jaar plaats. Zo’n 250 sporters en 100 begeleiders komen tijdens dit weekend naar SPRINT.

Een fantastisch sportweekend staat dus op het programma. Voor zaterdag 15 en zondag 16 juni zoeken we nog juryleden voor de looponderdelen en de technische onderdelen, mensen die de callroom willen bemannen of die willen helpen in de infostand, de bagagetent, de kantine of bij de prijsuitreiking. Ook hulp bij het op- en afbouwen is van harte welkom!

Faciliteiten

Als je meehelpt krijg je van ons een T-shirt, lunchpakket en de gehele dag drinken. Helaas is er geen reiskostenvergoeding of een warme maaltijd. Goed om te weten: op 5 juni is er een bijeenkomst met uitleg over de Special Olympics Nationale Spelen.

Help jij mee?

Help jij mee om dit evenement tot een succes te maken en de deelnemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Meld je aan via jucosprint@gmail.com t.a.v. Sonja Bakker met je naam, telefoonnummer, dieetwensen en e-mailadres. Ook met vragen over het programma en andere vrijwilligerstaken kun je hier terecht.