Sport-BSO bij SPRINT vanaf november 2024

Opvang Het Hof start per november 2024 een nieuwe, kleinschalige ‘sport-BSO’ (buitenschoolse opvang) in de instructieruimte van SPRINT.

Bij de kinderopvangorganisatie staat sportiviteit, kleinschaligheid en een gezonde levensstijl centraal. Opvang Het Hof opende onlangs een locatie op VV Baronie, daarnaast is het plan om een tweede locatie te openen bij atletiekvereniging SPRINT. Op dit moment is de organisatie bezig met de vergunningsaanvraag.

Hoe ziet de buitenschoolse opvang eruit?

Het gaat om een naschoolse, sportieve kinderopvang voor ongeveer 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De medewerkers halen de kinderen uit school met een elektrische bakfiets om vervolgens naar SPRINT te gaan. Hier ontspannen de kinderen met eten en drinken om vervolgens deel te nemen aan een actief programma. Denk hierbij aan diverse sport- en spelactiviteiten.

Openingstijden

De BSO opent medio november 2024 de deuren. Tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur. Tijdens vakantieweken op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur. De ouders halen de kinderen tussen 17.00 en 18.00 uur op of Opvang Het Hof brengt de kinderen na 18.00 uur thuis.

Wat merk jij ervan?

Personeelsleden die met de auto komen, parkeren op het terrein van SPRINT. Net als de ouders die hun kinderen komen ophalen. Echter verwachten we dat dit niet langer dan 5 à 15 minuten duurt en dat je daar geen hinder van ondervindt.

Vragen?

In november is er een feestelijke opening bij SPRINT. Meer informatie daarover volgt nog. Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan contact op met Pim van den Hamer via 076-7002625 of via e-mail contact@opvanghethof.nl.