Wens van het bestuur

Beste SPRINT’ers,

Deze dagen zijn altijd het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar én vooruit te kijken op wat er komen gaat.

Als we als vereniging naar het afgelopen jaar kijken, hebben we op sportief gebied een mooi jaar achter de rug. Onze atleten leverden topprestaties op nationaal en internationaal niveau, er zijn nieuwe trainers opgeleid, onze leden konden veel trainen en we hebben twee prachtige nationale kampioenschappen mogen organiseren.

Als kers op de taart opende in september ook nog een nieuwe indoor atletiekaccommodatie in Breda, genaamd De Kragt. Onze toekomst ziet er – sportief gezien – dus goed uit! Maar als we naar de wereld buiten SPRINT kijken, is deze er met alle oorlogen, crises en conflicten niet beter op geworden. Vrijwel iedereen is het erover eens dat we als samenleving steeds meer polariseren. Vaak worden de verschillen uitvergroot in plaats van overeenkomsten met elkaar te zoeken. We praten over elkaar in plaats van mét elkaar. Dit alles voelt misschien als onmacht, maar ook als SPRINT-lid kun jij het verschil maken. Want sport verbroedert en brengt mensen bij elkaar.

Bij SPRINT ontmoeten we elkaar, luisteren we naar de ander en praten we met elkaar. Niet alleen over de laatste training of prestatie die je wilt neerzetten, maar ook over dingen buiten sport die je bezig houden. Bij onze mooie club respecteren we elkaar. En zo kun je een voorbeeld zijn voor de mensen om je heen en maken we de wereld toch een beetje mooier. Bedankt dat jij afgelopen jaar onderdeel was van onze vereniging. Laten we dat in 2024 voortzetten!

Het bestuur van atletiekvereniging SPRINT wenst jullie fijne feestdagen en een sportief en gelukkig
2024!

Paul Alberts
Voorzitter