Zoektocht naar (oud-)leden Running Blind voor feest

Binnen SPRINT is een heuse zoektocht gaande waar jullie hulp bij nodig is. Wij zoeken namelijk oud-leden van de afdeling Aangepast Sporten.

Op zondag 4 juni wordt na de feestelijke wedstrijd van de Special Olympics op onze baan namelijk een feest gegeven. Een feest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Aangepast Sporten binnen SPRINT. We willen graag dat alle oud-leden daar bij kunnen zijn. Dus ben jij of ken jij (oud-)leden voor dit feestje, geef het dan door aan Wouter Schelvis via wschelvis@hetnet.nl

Running Blind Breda

Naast het feest ter ere van het 40-jarig bestaan, zoeken we nieuwe sporters voor Running Blind Breda. We zijn op zoek naar mensen met een visuele beperking (blind of slechtziend) die graag willen beginnen met hardlopen, samen met een loopmaatje.

Wie helpt ons via via aan nieuwe sporters? Heb je kennissen, familieleden of collega’s die graag willen starten met hardlopen, geef dit dan door via wschelvis@hetnet.nl. Voor nieuwe lopers met een visuele beperking hebben we een stevige beloning. Tot snel!