Maak kennis met Snoeren Running & Outdoor

We zijn super trots om aan te kondigen dat wij de komende drie jaar gesponsord worden door Snoeren Running & Outdoor in Teteringen! We stellen je graag even voor aan onze nieuwe hoofdsponsor én naamgever van de Snoeren Mastboscross.

Dé specialist op het gebied van hardlopen

Met een winkeloppervlakte van 1.100 vierkante meter is Snoeren Footfashion in Teteringen de grootste schoenwinkel van Zuid-Nederland. Je vindt er een uitgebreide collectie van topmerken voor het hele gezin én de laatste kledingtrends voor dames en heren. Voor welke stijl je ook kiest, bij Snoeren zit je goed!

Snoeren Footfashion onderscheidt zich onder andere door hun specialisatie in voetzorg, waarbij zowel preventieve als behandelende diensten voor voetklachten in hun moderne praktijkruimtes​​​​​​worden aangeboden. Bovendien kun je als klant altijd rekenen op persoonlijke service en advies van vriendelijke professionals om een passende keuze te maken uit hun collectie van topkwaliteit!

Met een prachtige afdeling voor Running & Outdoor zijn ze daarnaast ook een echte wandel- én hardloopspecialist. Of je nu een beginnende of ervaren (hard-)loper bent: het enthousiaste team van experts staat graag voor je klaar. Meteen je schoenen testen? Met de speciale testbaan op de running-afdeling kun je jouw schoenen uitproberen op verschillende ondergronden, zodat je zeker weet dat ze geschikt zijn voor jouw favoriete looproutes.

Kom langs bij Snoeren Footfashion in Teteringen en start jouw hardloopavontuur!

Dé hardloopwedstrijd van het jaar

De jaarlijkse Snoeren Mastboscross in Breda staat bekend als de ultieme bikkelcrosservaring, met een van de meest uitdagende parcoursen in het hele land. Modderige ondergronden, winterse weersomstandigheden en het prachtige Nederlandse bos: de Snoeren Mastboscross biedt een ongeëvenaarde finishervaring! Voor elke hardloper is deze wedstrijd absoluut het hoogtepunt in de jaarlijkse hardloopkalender. Samen met Snoeren, onze andere sponsoren en ons team van toegewijde vrijwilligers zorgen we voor een onvergetelijke editie van onze bekende cross. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in! Ben jij er ook bij op 27 en/of 28 januari?

Lees meer over de Snoeren Mastboscross!